Kontakt os på tlf. 26 85 89 62
eller email på mail@ja-byg.dk
!--@ParagraphImageLinkAlt--> !--@ParagraphImageLinkAlt--> !--@ParagraphImageLinkAlt-->

VELFAC vinduer og vinduesmester


Hos JA BYG har vi speciale i salg og montering af vinduer fra det kendte mærke VELFAC. Vi er desuden VELFAC Vinduesmester og tilbyder altid professionel rådgivning, så du vælger de helt rette vinduer til din bolig. VELFAC vinduer er kendt for den gode kvalitet. Alle vinduer bliver hele tiden videreudviklet, så de lever op til markedets højeste krav. Kvaliteten ses i materialerne, funktionaliteten, designet, overfladebehandlingen og i de mange detaljer, som de bliver udført i. VELFACS produktserie spænder bredt og dækker dermed alle behov og ønsker – alt fra vinduer med sprosser til mere moderne og enkle vinduer.

 

VELFAC produktserier

VELFAC 200

VELFAC 200 serien er velegnet til den moderne bolig, hvor enkelthed og stramme linjer fylder en stor del i boligstilen. Serien består af både vindue og døre herunder skydedøre og terrassedøre i træ/alu. Serien kan også fås i en mere energioptimerende løsning (VELFAC 200 energy).
 

VELFAC Classic

VELFAC Classic serien er velegnet til de mere klassiske og ældre huse som patriciervillaer, bondehuse og murermestervillaer. Vinduerne er en moderne fortolkning af kitfalsvinduet, som vi kender fra ældre byggerier. Alle de oprindelige kvaliteter i vinduerne, som de så ud fra 200 år siden er videreført, så vinduerne passer til den klassiske stil, som de fleste stadig holder meget af.
 

VELFAC Ribo

Serien fra VELFAC Ribo passer godt til nybyggeri og til parcelhuse fra 1960-1980’erne. Vinduerne kan fås både som trævinduer og som træ/alu vinduer. Træ/alu vinduer har den fordel, at der er træ indvendigt for at bevare varmen i rummet og aluminium udvendigt for et holdbart og smukt udtryk. Vinduerne er især kendetegnet ved en ramme konstruktion, som giver en god isoleringsevne.
 

Få besøg af VELFAC Vinduesmesteren

Har du brug for professionel rådgivning omkring valget af dine nye vinduer, så kan du få besøg af en VELFAC Vinduesmester. VELFAC er den største leverandør af træ og alu vinduer og har mere end 30 års erfaring. Du er dermed sikret en god og professionel rådgivning.

Ring og få et godt tilbud på tlf. 26 85 89 62 allerede i dag – det er gratis og uforpligtende.

 

Kontakt JA BYG - Din tømrer i Horsens. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Navn: 
Adresse: 
Postnr.: 
By: 
Mail 
Tlf.: 
  
Besked: 

Udfyld kontaktformularen

Hvis du er interesseret i at høre mere!

Navn: 
Mail 
Adresse: 
Postnr.: 
By: 
Tlf.: 
  
Besked: