Kontakt os på tlf. 26 85 89 62
eller email på mail@ja-byg.dk
!--@ParagraphImageLinkAlt--> !--@ParagraphImageLinkAlt--> !--@ParagraphImageLinkAlt-->

Træ og alu vinduer


Alu vinduer

Hos JA BYG har vi et stort udvalg af træ/alu vinduer til fornuftige priser, der matcher tilsvarende produkter fra leverandører. Med vinduer i træ og alu får du en holdbar og vedligeholdelsesfri løsning, som ser pæne ud år efter år. Kombinationen af træ og alu vinduer anses i dag for at være den mest eksklusive og mest valgte løsning. Kvaliteten er altid i højsædet og vedligeholdelsen er minimal hvilket løfter produktet til et langt højere niveau. Ydresiden af vinduerne er meget modstandsdygtige, da de er beklædt med aluminium. Det beskytter vinduerne mod vind og vejr. Alle vinduerne, som forhandles er fra det kendte VELFAC. VELFAC er kvalitet, varmebesparelse, flot design og indbrudssikring i én smuk løsning.


Vælg de rette vinduer til dine behov

Vinduer har en stor betydning for din boligstil og ikke mindst dit indeklima. Derfor er det afgørende, at du vælger de rigtige vinduer og gør det med omhu. At skifte og vælge vinduer er en stor beslutning og der er rigtig mange valg, som skal træffes. Hvilken model skal det være? Skal vinduet have et specielt design? Skal vinduet have et specielt mærke eller materiale? Mulighederne er mange og valget er helt op til dig. Inden du bestiller og vælger dine vinduer er det desuden vigtigt, at vi hos JA BYG får så mange informationer og detaljer som muligt. På den måde sikrer vi at dine personlige præferencer bliver opfyldt på bedste vis.


Få besøg af VELFAC Vinduesmesteren

Har du brug for professionel rådgivning omkring valget af dine nye vinduer, så kan du få besøg af en VELFAC Vinduesmester. VELFAC er den største leverandør af træ og alu vinduer og har mere end 30 års erfaring. Du er dermed sikret en god og professionel rådgivning. Ring og få et godt tilbud på tlf. 26 85 89 62 allerede i dag – det er gratis og uforpligtende.

 

Kontakt JA BYG - Din tømrer i Horsens. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Navn: 
Adresse: 
Postnr.: 
By: 
Mail 
Tlf.: 
  
Besked: 

Udfyld kontaktformularen

Hvis du er interesseret i at høre mere!

Navn: 
Mail 
Adresse: 
Postnr.: 
By: 
Tlf.: 
  
Besked: