Kontakt os på tlf. 26 85 89 62
eller email på mail@ja-byg.dk
!--@ParagraphImageLinkAlt--> !--@ParagraphImageLinkAlt--> !--@ParagraphImageLinkAlt-->

Vinduer og døre

Vi er eksperter i vinduer og døre i bl.a. Vejle og Horsens

Vi har hos JA BYG specialiseret os i salg og montering af vinduer og vi har i dag mere end 30 års erfaringer.  Vi er VELFAC Vinduesmester og tilbyder altid professionel rådgivning. Når man skal have nye vinduer, er der mange ting, man skal tage stilling til, herunder valg af model, mærke og materiale - det er næsten som at vælge en ny bil. Hos JA BYG hjælper vi dig heldigvis fra start til slut, så du får den rette løsning til din bolig.

Se vores lille film om Velfac Vinduesmester her.Start med god rådgivning.

Se filmen eller læs teksten. Du kan også gå direkte ned i bunden af siden og bestille gratis rådgivning.

Hvilke vinduer skal jeg vælge?

Moderne vinduer, dannebrorsvinduer eller traditionelle? Sorte, grønne eller grå? Parcel, patricier eller murstensvilla? Mulighederne er mange, når skal vælges vinduer og valget er op til dig. Hos JA BYG hjælper vi dig heldigvis med at få et overblik, så du ikke vælger de forkerte vinduer. Vi hjælper dig både i forhold til boligens stil, dine ønsker til farve og hvilke åbningsfunktioner du har behov for. På den er du sikret et smukt resultat, hvor design og byggestil matcher.

Der findes rigtig mange forskellige vinduer. Derfor har opstillet 4 vinduestyper herunder, som passer til forskellige stilarter og boligtyper:

Klassiske vinduer

Klassiske vinduer er det ideelle valg til dig, som ønsker at bevare den oprindelige byggestil. Klassiske vinduer har masser af karakter. Detaljer som buet kitfals, smalle sprosser, som opdeler ruderne samt synlige hængsler er med til at give vinduerne et klassisk udtryk. Vinduerne er særdeles velegnet til patriciervillaer, bondehuse og murerstensvillaer.

Moderne vinduer

Det moderne vindue er kendetegnet ved at have et minimalistisk udtryk med meget smalle rammer. Designet passer perfekt til nybyggeri herunder bungalow til parcelhus.

Trævinduer

Trævinduer er meget anvendt i byggeri fra 60’erne til 80’erne, men er i dag stadig meget smukke og brugte. Med trævinduer får du et smukt og unikt ydre og vinduer i en høj kvalitet med knastfri træ. På den måde undgår du harpiks udtræk både på inder- og ydresiden. Trævinduer er derfor oplagte, hvis du skal have skiftet enkelte vinduer i din bolig fra 60’erne til 80’erne.

Træ/alu vinduer:

Med træ og alu vinduer sparer du en masse tid og kræfter på vedligeholdelse af dine vinduer. Hvis du vælger træ/alu vinduer fra VELFAC får du et holdbart dansk design. Ydresiden af vinduerne er beklædt med aluminium, hvilket giver et smukt og holdbart udtryk, som beskytter mod vind og vejr. Indersiden er beklædt med træ for at give varme og en god atmosfære til boligen. Kombinationen af træ og alu er i dag den mest brugte løsning og anvendes til stort set alle boliger.  


Bestil mere rådgivning. Udfyld formularen nedenfor eller ring og få et godt og uforpligtende tilbud på tlf.: 26 85 29 63.
Vi hjælper jer fra start til slut. Det er det vi kan.

 

 

Navn: 
Adresse: 
Postnr.: 
By: 
Mail 
Tlf.: 
  
Besked: 

Udfyld kontaktformularen

Hvis du er interesseret i at høre mere!

Navn: 
Mail 
Adresse: 
Postnr.: 
By: 
Tlf.: 
  
Besked: